Antalya'da iddia için 40 metreden atlayan genç yaşamını yitirdi

Antalya'da, arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine 40 metrelik falezlerden denize atlayan, adı öğrenilemeyen Rus genç hayatını kaybetti.

Antalya'da iddia için 40 metreden atlayan genç yaşamını yitirdi

Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde sahil bandındaki falezler üzerine gelen Rus genç, arkadaşlarıyla iddiaya girdiğini, daha önce 90 metre yükseklikten denize atladığını ve bulunduğu noktadan da atlayacağını söyleyerek, çevredekilerden kendisini videoya çekmesini istedi.

Çevredekiler cep telefonu ile kayıtta olduğu sırada 40 metrelik falezlerden kendisini bırakan genç, denize hızla çarptı, düştükten sonra hareketsiz kaldı. Çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Deniz polisi genci bota çıkarttı. Yol boyunca kalp masajı yapılan genç, Kaleiçi Yat Limanı’na getirildi. Burada sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde, Rus gencin hayatını kaybettiği belirlendi.

Üzerinden kimlik çıkmayan, 18- 20 yaşlarında olduğu değerlendirilen yarı çıplak vaziyetteki gencin vücudunda çizikler olduğu, başında da kanama olduğu görüldü.

Yapılan incelemenin ardından gencin cansız bedeni kimliğinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.