Antalya'da bir kadın dövülerek öldürüldü

Antalya'da Hatice Şimşek, erkek arkadaşının evinde ölü bulundu. Vücudunda morluklar olduğu tespit edilen kadının ölümüyle ilgili erkek arkadaşının cinayet itirafı geldi.

Antalya'da bir kadın dövülerek öldürüldü

Muratpaşa ilçesine bağlı Konuksever Mahallesi 798 Sokak’ta dün yaşanan olayda, Gökhan Ç. (31), saat 15.30 sıralarında polisi arayarak, sevgilisi olduğu belirtilen Hatice Şimşek’in (30) evde hareketsiz yattığını bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ve sağlık ekipleri, Hatice Şimşek’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemede vücudunda morluklar olduğu tespit edilen Şimşek’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Şüphe üzerine gözaltına alınan ve 11 suçtan kaydı olduğu ortaya çıkan Gökhan Ç. polise cinayeti itiraf etti. Önce “düştüğü” için öldüğünü iddia ettiği Hatice Şimşek’le ilgili Gökhan Ç.’nin ifadesinde, “Alkollüydük. Gece kavga ettik, dövdüm. Uyandığımda hareketsiz yattığını ve öldüğünü fark ettim. Bir yakınımı aradım. Ondan sonra da polisi aradım” dediği öğrenildi.

Hatice Şimşek’e daha önce de şiddet uyguladığı belirlenen Gökhan Ç.’nin polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.