Ali Babacan'dan yeni 'yeni parti' açıklaması

Ali Babacan kuracağı partiyle ilgili açıklamasında yine net tarih vermedi, "En kısa sürede Partimiz, kadromuz ve çözümlerimizle vatandaşımızın huzurunda olacağız. Herkesin içi rahat olsun" dedi.

Ali Babacan'dan yeni 'yeni parti' açıklaması

Kurucusu olduğu AKP’den istifa etikten sonra başlattığı parti çalışmaları uzayan eski bakan Ali Babacan, yeni bir açıklama yaptı.

Ali Babacan Çalışma Ofisi İletişim Merkezi imzalı açıklamada, “Ali Babacan’ın liderliğinde geniş bir katılımla başlatılan parti kuruluş çalışmaları, Türkiye’nin tüm kesimlerini ve sosyolojisini kuşatan etkileşimli bir yöntemle devam etmektedir.” denildi.

“Parti hazırlıklarımıza yönelik yüksek ilgi ve sabırsızlığın toplumumuzdaki ihtiyaçtan kaynaklandığının farkındayız.” iddiasında bulunulan açıklamada “Çalışmalarımız, yola çıkarken ortaya koyduğumuz vizyon ve perspektif içinde, artan bir heyecanla ilerlemektedir. Hedefimiz, milletimizin karşısına alnımızın akıyla çıkıp, çocuklarımızın geleceğini teminat altına alacak, ülkemiz için umut olacak bir hazırlığı ortaya koymaktır. En kısa sürede Partimiz, kadromuz ve çözümlerimizle vatandaşımızın huzurunda olacağız. Herkesin içi rahat olsun” ifadeleri kullanıldı.