Aleyna Çakır cinayetinin zanlısı tehditlerine devam ediyor

Aleyna Çakır cinayetinin zanlısı Ümitcan Uygun, aileyi tehdit eden bir paylaşımda bulundu.

Aleyna Çakır cinayetinin zanlısı tehditlerine devam ediyor

Aleyna Çakır cinayetinin zanlısı Ümitcan Uygun, aileyi tehdit eden bir paylaşımda bulundu.

3 Haziran 2020 tarihinde Ankara’nın Keçiören ilçesindeki bir evde yaşamını yitirmiş olarak bulunan Aleyna Çakır’ın (Sema Esen) ölümünde şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun’un yeni sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun da ölü olarak bulunmuştu.

Daha önce de Aleyna Çakır’ın ailesini tehdit ettiği iddia edilen Ümitcan Uygun sosyal medya hesabı üzerinden ailenin yaşadığı Kırşehir il tabelası önünde fotoğraf paylaştı.

Ümitcan Uygun’un, Aleyna Çakır’ın ailesinin yaşadığı ile (Kırşehir) giderek il sınırı levhasının önünde fotoğraf çekilmesi ve bunu sosyal medya hesabı üzerinde paylaşması dikkatleri çekti. ATV’de yayınlanan görüntülerde o fotoğrafa yer verildi:

Konuyla ilgili açıklama yapan Aleyna Çakır’ın annesi, “Ben rahatım, serbestim, arkamda dayanağım var. Nasıl gezebiliyor, memleketime gelip nasıl resim çektiriyor. Bu bir tehdit tabi ki, bir anda saldırabilir, yanımda çocuklarım var torunlarım var. Analar artık ağlamasın, evlatlarını yıkayıp mezara koymasın, böylesi katilleri dışarda gezdirmesinler.” diye konuştu.

Baba Mehmet Esen ise “Şahıs, Kırşehir’e gelip levhanın önünde (İl sınırı) fotoğraf çekilmiş, ben geldin buradayım dercesine, elini kolunu sallayarak geziyor, halen neden tutuklanmıyor” diye sordu.