Albayrak 'affını talep etti': Varlık Fonu'ndaki görevi de sonlandırıldı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyeliğine atadığı Ahmet Burak Dağlıoğlu, oğlu Bilal Erdoğan’ın da mezunları arasında olduğu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin mezunu.

Albayrak 'affını talep etti': Varlık Fonu'ndaki görevi de sonlandırıldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığından istifa etmesine rağmen Varlık Fonu yönetimindeki görevini sürdürdüğü öne sürülmüştü. Albayrak’ın bugün Vahdettin Köşkü’nde yapılacak Varlık Fonu Yönetim Kurulu toplantısına katılıp katılmayacağı merak konusuyken ortaya buradaki görevinden de istifa ettiği iddiası atılmıştı.

İletişim Başkanlığı, Albayrak’ın Varlık Fonu yönetimindeki görevinden de ‘affını talep ettiğini’ duyurdu.

İletişim Başkanlığı, görevden aflarını talep eden Berat Albayrak ve Arda Ermut’un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyeliğinin sona erdiğini bildirdi.

Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Burak Dağlıoğlu AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atandı.

DAĞLIOĞLU’NU, BİLAL’İN OKULUNDAN TANIYORUZ

Dağlıoğlu, Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da mezunları arasında olduğu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin mezunu. Geçmişte Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği genel sekreterliği yapan Dağlıoğlu, Başbakanlığa bağlı Yatırım Ajansı Başkan Yardımcılığı’nda bulunmuş. Dağlıoğlu, yine aynı kurumda Kamu-Özel Sektör İşbirliği Daire Başkanlığı görevi de yapmış.