'Su sıçrattı' diye ezerek öldürdü

Antalya, Alanya'da aracıyla motosikletli gence bilerek çarpıp ölümüne neden olan, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan zanlı, şimdi her yerde aranıyor.

'Su sıçrattı' diye ezerek öldürdü

Antalya, Alanya’da bir otomobil sürücüsü aracına su sıçrattı diye bir motosiklet sürücüsüne bilerek çarparak ölümüne sebep oldu. İddalara göre motosiklet sürücüsünün ilk başta canlı olduğunu gören katil, tekrar üstünden geçti.

Benzincide motosikletini yıkayan Tolga Samur isimli 19 yaşındaki sürücü iddialara göre Ş.A isimli sürücünün arabasına su sıçrattı. Tartışmanın uzaması sonrası Tolga Samur motosikletine binip olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Öfkesini kontrol edemeyen Ş.A ise aracıyla takibe başladı ve motosikletli sürücüye hızla arkadan çarptı. Yere düşen Tolga Samur kafasını hızla yere çarparak ağır yaralandı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Ş.A, Tolga Samur’un üstünden tekrar tekrar geçti. Tolga Samur tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“ZATEN ÖLMESEYDİ DE ÖLDÜRECEKTİM”

Ş.A’nın ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından karara itiraz edildi. Ş.A her yerde aranıyor.

Ş.A’nın Yeşilköy Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmasından sonra verdiği ifade ise dikkat çekti. Suçunu itiraf eden Ş.A “Zaten ölmeseydi de öldürecektim.” ifadesini kullandı.