Akşener: Dizinin sonuna geliyoruz

'İyi Parti' Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Erdoğan’ın başrolde olduğu bu vasat dizinin artık sonuna geliyoruz. Türk Milleti’nin makus talihini yenmek, bu kez bizim omzumuzdaki görevdir." dedi.

Akşener: Dizinin sonuna geliyoruz

‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Depreme ilişkin konuşan Akşener, “Elazığ merkezli depremde, 41 canımızı kaybettik, 1607 vatandaşımız da yaralandı. Yıllardır devam eden ayrıştırma, kamplaştırma politikalarına rağmen, milletimiz, sevinçte ve kederde bir olabilmeyi başaran faziletiyle, bir toplumsal sınavdan daha, yüzünün akıyla çıktı.” dedi.

Ekonominin durumuna ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a göndermede bulunan Akşener, “Kayınpeder torpilliyle bakan olmuş birinin, milletin durumunu umursamayan haline bakın. Ömründe ev geçindirme derdi olmamış bedavacı bir adamın, vatandaşla kurduğu empatinin düzeyine bakın. İbretlik gerçekten.” dedi. Akşener, “Bu arkadaş mı dengeleyecek ekonomiyi? Bu arkadaş mı söndürecek mutfaktaki yangını? Bu arkadaş mı uçuracak Türkiye’yi?” diye sordu.

Akşener konuşmasında “Saraylarında zevk ve sefaya dalanlar buraya kulak versinler. Sayın Erdoğan’ın başrolde olduğu bu vasat dizinin artık sonuna geliyoruz. Türk Milleti’nin makus talihini yenmek, bu kez bizim omzumuzdaki görevdir. Hazırız, kararlıyız. Ve milletimizle el ele, hep birlikte; Başaracağız. Başaracağız. Başaracağız.” ifadelerini kullandı.