Akşener: Bahçeli ve Perinçek açısından da Andımız attaya gitti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Ayasofya Camii'nin açılması Danıştay kararıyla olmuştu. Aynı Danıştay'ın Andımız ile ilgili verdiği bir karar var. Bizim Danıştay'a bir başvurumuz vardı. Biz bununla ilgili bir önerge verdik ve reddedildi. Kim bundan rahatsızlık duyar? Sayın Bahçeli ve Perinçek açısından da Andımız attaya gitti." dedi.

Akşener: Bahçeli ve Perinçek açısından da Andımız attaya gitti

Halk TV’de Şirin Payzın’ın sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhur ittifakında Doğu Perinçek’in de yer aldığını belirtti ve Danıştay’ın ‘Andımız’ ile ilgili aldığı kararı hatırlatarak “Sayın Bahçeli ve Perinçek açısından da Andımız attaya gitti” yorumunda bulundu. Akşener konuyla ilgili şunları kaydetti:

“Cumhur ittifakı sadece AK Parti-MHP ittifakı değil. Doğu Perinçek de var. Bu ittifaktaki küçük ortaklar kendi partilerinden çok AK Parti’yi savunuyorlar. Duygusal bir bağ var aralarında. Sayın Erdoğan, her türlü milliyetçiliği ayağının altına aldığını ifade etmişti. Çok somut bir örnek Ayasofya Camii’nin açılması Danıştay kararıyla olmuştu. Aynı Danıştay’ın Andımız ile ilgili verdiği bir karar var. Bizim Danıştay’a bir başvurumuz vardı. Biz bununla ilgili bir önerge verdik ve reddedildi. Kim bundan rahatsızlık duyar? Sayın Bahçeli ve Perinçek açısından da Andımız attaya gitti.”