AKP'nin dava açmaya hazırlandığı Dilipak: Bekliyorum, anlatmam gereken çok şeyler var

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP'nin kendisine dava açmaya hazırlandığı haberleri üzerine paylaşım yaptı.

AKP'nin dava açmaya hazırlandığı Dilipak: Bekliyorum, anlatmam gereken çok şeyler var

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP’nin kendisine dava açmaya hazırlandığı haberleri üzerine paylaşım yaptı.

AKP, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’a, İstanbul Sözleşmesi’ni konu aldığı “AKP’nin papatyaları” başlıklı yazısında kullandığı “fahişe” kelimesinden dolayı dava açmaya hazırlanıyor.

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Tüm kadınların haklarını korumak için çalışmalarımızı sürdürmek görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Ayrıca AK Partili kadınlara dönük asla kabul etmeyeceğimiz açıklama ve nitelemelerle de mücadelemiz sürecektir. Bunu temin için gerekli hukuki ve cezai müracaatlarda bulunmak ve yargısal süreçlerin takipçisi olmak her zaman öncelikli görevimizdir” dedi.

Dilipak’tan konuyla ilgili açıklama geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Dilipak, şu ifadeleri kullandı:

“ilginç bir dava olacak. Gerçekten açacaklarından emin değilim. Ama bekliyorum, anlatmam gereken çok şeyler var, hele bir suçlamayı göreyim. Neyle suçlanacağım merak ediyorum?

Şaka gibi inanasım gelmiyor ama, bayram tebriği gibi oldu benim için dava haberi.. Elhamdülillahi Rabbil alemiyn. Ala külli hal.

Birileri İstanbul sözleşmesi ile kadına şiddetle LGBT ‘ye özgürlük taleblerini perdelemeye çalışıyor sanki.. Durmak yok yola devam. Kim kimdir, belli oluyor.”