AKP'li vekilden tepki çeken paylaşım: Koronavirüs tablosunu paylaştı, 'Erdoğan'ın puanları artıyor' dedi

AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can'ın yalnızca bugün 106 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesine karşın koronavirüs tablosu ile AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak "Erdoğan'ın puanları yine artıyor" demesi tepki çekti.

AKP'li vekilden tepki çeken paylaşım: Koronavirüs tablosunu paylaştı, 'Erdoğan'ın puanları artıyor' dedi

AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Can, Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan bugünkü koronavirüs tablosu ile AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak “Bugün Erdoğan’ın puanları yine artıyor” dedi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda son 24 saatte 2 bin 861 kişiye daha yeni tanı konulduğu ve 106 kişinin hayatını kaybettiği açıklanan bugünkü koronavirüs tablosunu AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı ile birlikte paylaşan AKP’li Ramazan Can, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Erdoğan’ın puanları yine artıyor. Kabul etseniz de etmeseniz de hoşunuza gitse de gitmese de Coronavirüsle mücadele başarısı bütün dünya ve milletimizce takdirle onaylanmıştır Nokta”

Can’ın yalnızca bugün 106 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesine karşın yaptığı “puanlar artıyor” paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu.