AKP'li vekilden #SahipsizElazığ diyen depremzedelere: Sahibi Allah'tır, Tayyip Erdoğan'dır

AKP’li vekil Zülfü Demirbağ, #Sahipsizelazığ hastag’ı ile kampanya başlatan depremzedelere “Gitsinler kan tahlili yaptırsınlar, 'ihanet 19' virüsü var onların kanlarında” ifadeleriyle hakaret etti.

AKP'li vekilden #SahipsizElazığ diyen depremzedelere: Sahibi Allah'tır, Tayyip Erdoğan'dır

AKP’li vekil Zülfü Demirbağ, Elazığ depreminde zarar gören ve mağduriyetlerinin giderilmesi için #Sahipsizelazığ hastag’ı ile Twitter’da kampanya başlatan vatandaşlara “Gitsinler kan tahlili yaptırsınlar,’ihanet 19′ virüsü var onların kanlarında” şeklinde hakaret etti.

Evrensel’de yer alan habere göre, AKP’li Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki bir yerel televizyon olan Kanal Fırat’ta katıldığı programda Elazığ depremi ve koronavirüs salgınından mağdur olan vatandaşların başlattığı #Sahipsizelazığ hastag’lı kampanya ile ilgili konuştu.

‘KAN TAHLİLİ YAPTIRSINLAR, İHANET 19 VİRÜSÜ VAR KANLARINDA’

‘Elazığ’ın sahibi yok’ diyenlerin sahibi yok.” diyerek başlayan Demirbağ, şöyle devam etti:

“Tabii ki sahibi var Elazığ’ın. Tayyip Erdoğan var Allah’tan sonra. Biz varız. Ne demektir? Haşa, ben utanıyorum ‘biz varız’ derken. Sahibi Allah’tır, Tayyip Erdoğan’dır, devlettir. ‘Elazığ’ın sahibi yok’ diyenlerin sahibi yok. Gitsin kan tahlilini yaptırsınlar. O kadar ucuz değil, araştıracak. Gafletten gelmiş paylaşmışsa bir şey demiyorum. Kampanyayı başlatanların kan tahlilini yaptırmak lazım. Kovid-19 değil ‘ihanet 19’ virüsü var onların kanlarında.”

Demirbağ, devamında “Seçimden 3 ay sonra başladılar ‘Elazığ’ın sahibi yok’ diye. Sen seçiyorsun, seçme o zaman” dedi.