AKP'li vekilden Özkoç'a skandal sözler: O alçağın bir yerlerinin kırılması lazımdı

"Meclis'te zevkle elimizi kaldıracağız ve o alçağın, o vatan haininin milletvekilliğini düşüreceğiz bir daha Meclis'e giremeyecek."

AKP'li vekilden Özkoç'a skandal sözler: O alçağın bir yerlerinin kırılması lazımdı

AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, partisinin Ahlat ilçe kongresinde yaptığı konuşmada Meclis’te linç edilen CHP’li Engin Özkoç’a skandal ifadeler kullandı.

Kiler, “Meclise gelirse eksik olanı tamamlarız” derken; “O alçağın o meclisten çıkarken muhakkak bir yerlerinin kırılarak çıkması lazımdı, elini kolunu sallayarak çıkması içimi soğutmadı” gibi skandal ifadelere de imza attı.

Kiler, Meclis’te AKP’lilerin CHP’li Özkoç’a saldırmasına ilişkin, Erdoğan’ın dışarıdaki hainlerle mücadele ederken kendilerinin de meclisteki hainlerle mücadele ettiklerini ifade etti. Kiler, “Hepimiz şanslıyız, bugün farkında değiliz ama önümüzdeki yıllarda nasıl bir lidere sahip olduğumuzu daha iyi anlayacağız. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Sayın cumhurbaşkanımız ne kadar dışardaki hainlerle mücadele ediyorsa o kadar da içimizdeki hainlerle alçaklarla mücadele ediyoruz, meclisin içindeki hainlerle mücadele ediyoruz. Dışarda yanımızda görünüp içimizde bizi hançerleyenlerle mücadele ediyoruz.” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU TALİMAT VERDİ

bitlisnews adlı haber sitesinin aktardığına göre, CHP’li Engin Özkoç’un Erdoğan’a yönelik sarf ettiği cümleleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla sarfettiğini ve Meclis’te ‘olay çıkarmayı’ amaçladıklarını iddia eden Kiler “Ne yazık ki meclisimizde bir ana muhalefet var hem onun lideri hem onun şakşakçıları, tetikçileri meclisi karıştırmaya çalışıyor. Bilinçli yapıyorlar, bilinçli olarak Türkiye’yi germeye çalışıyorlar. Çok acıdır halen dışardan medet umuyorlar. Şaşırıyorum, üzülüyorum. Türkiye’nin ana muhalefet partisi Türkiye’ye düşman kim varsa, şahıs, örgüt, devlet kim varsa hepsiyle dost, hepsiyle kol kola. Türkiye’nin düşmanı olması yeterli onunla kol kola geziyor. Ve tek amacı var, seçimle değil, seçim olmadan ben tekrar nasıl iktidar olabilirim, tekrar darbeyle nasıl iktidar olabilirim hesabını yapıyorlar. Meclisteki toplantıdan sonra o insan müsveddesi gelip kürsüde konuştu. Tek amaçları vardı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla geldi, tek amacı vardı meclisi germek, kavga çıkarmak, belki de büyük bir olay çıkarmaktı.” dedi.

‘BİR YERLERİNİN KIRILMASI LAZIMDI’

Kiler “Geçen günkü meclisteki o hainin, o alçağın, o onursuzun çok afedersiniz o şerefsizin söylemleri bundan ibarettir. Diğer türlü hiç kimse hele hele bir milletvekili parlementoda o sözleri bir şahsa dahi kullanamaz, bırakın bir devlet başkanını sıradan bir şahsa dahi kullanamaz. Dışarda o sözleri bir şahsa etsin çeker vururlar.” derken; hızını alamayarak şöyle konuştu:

“O alçağın o meclisten çıkarken muhakkak bir yerlerinin kırılarak çıkması lazımdı, elini kolunu sallayarak çıkması içimi soğutmadı.

Siz o alçakça ifadeleri kullanacaksınız utanmadan sıkılmadan gelip meclis kürsüsüne çıkıp konuşma hadsizliğini kendinizde bulacaksınız. O gün geri duracak zaman değildi, o gün o hadsize haddini bildirecek zamandı ve Rabbim nasip etti sizden aldığımız güçle ona haddini bildirdik. O şahıs o insan müsveddesi bundan sonra inşallah o meclise gelmez. Ne zaman meclise gelse aynı muameleyi görecek, eksik olanı tamamlayacağız. Ama tezkere meclise geldi, dokunulmazlığı önümüzdeki hafta kaldırılsa, biz de Meclis’te zevkle elimizi kaldıracağız ve o alçağın, o vatan haininin milletvekilliğini düşüreceğiz bir daha Meclis’e giremeyecek.”