AKP'li vekil Yeni Akit muhabirini dövdü mü?

Yeni Akit’in web sitesi muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir'in, kumar oynarken görüntüledikleri AKP'li isimlerin saldırısına uğradıkları iddia edildi.

AKP'li vekil Yeni Akit muhabirini dövdü mü?

Yandaş Yeni Akit’in web sitesi muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir’in, kumar oynarken görüntüledikleri AKP’li isimlerin saldırısına uğradıkları iddia edildi.

Yeni Akit, kumar oynarken görüntülendiğini iddia ettiği; AKP Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, korumalar ve bir grup bürokrat tarafından yapıldığını ileri sürdüğü saldırıda, muhabir Özmen’in bir odaya kilitlendiğini ve 6-7 kişi tarafından darp edildiğini savundu. Yeni Akit, AKP’li Hakkı Köylü’nün, Özmen’e, “Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan” diyerek bağırdığını da iddia etti.

Gazete, söz konusu haberi, “Yeniakit.com.tr muhabirlerine kumar masasında yakalanan AK Parti milletvekili Hakkı Köylü’den çirkin saldırı!” başlığıyla duyurdu.

Öte yandan, Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçen günlerde yaptığı açıklamada, Hakkı Köylü’den bahsetmiş, Davutoğlu, “17 Aralık’ı araştırmak için Meclis’te bir komisyon kurulmuştu. İçlerinde 9 AK Partili üye de vardı. Onlar belgeleri incelemişti. Ben hem onlardan bilgi aldım, hem belgelere baktım, hem de komisyon başkanı Kastamonu Milletvekilimiz Hakkı Köylü ile görüştüm. Hepsi ‘Bir bakanınki usulsüzlük (dönemin Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, yazarın notu), diğerleri ile ilgili iddialar ciddi, Yüce Divan’a gidilmeli’ diyordu” ifadelerini kullanmıştı.