AKP'li Şamil Tayyar’dan Doğu Perinçek'e: Haddini bileceksin

AKP'nin Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şamil Tayyar: AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım

AKP'li Şamil Tayyar’dan Doğu Perinçek'e: Haddini bileceksin

AKP eski milletvekili Şamil Tayyar, geçtiğimiz ay Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olarak AKP’de yeniden istihdama kavuşmuştu.

‘FETÖ ile mücadele’ konusunda partisine yönelttiği eleştirilerle sık sık gündeme gelen Şamil Tayyar, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in adını vererek yaptığı paylaşımda, “Sadece FETÖ karşıtlığı sizi değerli kılmaz, ilave meziyetlere ihtiyaç var” dedi.

AKP’de üç dönem milletvekilliği de yapan Tayyar, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana iktidara yakın bir siyasi söylem kullanan ve ‘hükümette temsil edilmeleri gerektiğini’ söyleyen Doğu Perinçek’e yönelik sert ifadeler kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Tayyar, “Cumhurbaşkanımıza ‘İslamcı Kemalist’ diye rol biçen, AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım. Sadece FETÖ karşıtlığı sizi değerli kılmaz, ilave meziyetlere ihtiyaç var. 1/Haddinizi bileceksiniz. 2/Darbe seçmeyeceksiniz. 3/Milli olacaksınız” dedi.