AKP'li Metiner'den 'makam' ve 'unvan' itirafı

AKP'li Mehmet Metiner, eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ı hedef alırken, partisinden kopuşları "makam" ve "unvan" vererek engellediklerini dile getirdi.

AKP'li Metiner'den 'makam' ve 'unvan' itirafı

AKP eski milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner, Gelecek Partisi Eğitim Politikaları Başkanı ve eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan’ın sosyal medya hesabından AKP seçmenine yönelik kullandığı ifadelere yanıt verirken itiraf gibi ifadeler de kullandı.

Yusuf Ziya Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İçinde bulunduğumuz ekonomik çöküşü bütün öfkesi ile eleştiren bazı vatandaşlar, seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz sorusuna Recep Tayyip Erdoğan deyince Aziz Nesin’e fazla mı kızdık diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. Özcan, “Garip bir seçmen grubu. Ah eğitim ah, sen iyi olsaydın bunlar olur muydu hiç?” dedi.

Mehmet Metiner ise Özcan’a “Senin gibi bir müptezeli YÖK Başkanı yaptık ya, işte orası acıtıyor yüreğimizi…” diye yanıt verdikten sonra bir başka paylaşımında partisine ve iktidara yönelik endişesini dile getirirken “Onca ihanetlerine rağmen “sırf başka yere geçmesinler!” diye makamlarla ve ünvanlarla tuttuklarımız yarın aynısını yaparlarsa hayıflanmaya hakkımız olmaz. Bugünkü hainler gözdelerimizdi.” ifadelerini kullandı.