AKP'li Metiner bu kez 'Pelikan' ekibiyle atıştı

AKP'li Star yazarı Mehmet Metiner, bu kez 'Pelikan' ekibinden Cemil Barlas'a kendisiyle ilgili paylaşımı üzerine sert sözlerle yanıt verdi, "Bizim sevgimizi/sadakatimizi ölçecek olanın alnını karışlarız. Reis bizi bilir" dedi.

AKP'li Metiner bu kez 'Pelikan' ekibiyle atıştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile canlı yayında ‘FETÖ’ polemiğinee giren AKP’li Star yazarı Mehmet Metiner bu kez AKP içindeki ‘Pelikan’ olarak adlandırılan ekibin mensuplarından biri olduğu bilinen A Haber “yorum”cusu Cemil Barlas’la tartıştı.

Cemil Barlas, Metiner’in Soylu ile yaptığı tartışma için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mehmet Metiner’in haddi olmayan şeylere racon kesme huyu hep vardı” demişti.

“BİZİ REİS BİLİR”

Metiner ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Barlas’a sert sözlerle yanıt verdi.

“C. Barlas adlı bir hadsiz tekrar hadsiz dilini uzatmış nedense” diyen Metiner, “Ömrünü davasına adamışlara dil uzatma küstahlığında bulunan sizin gibileri adam yerine koyanlarda kabahat. Biz gücümüzü sizin gibi her dönemin muktedirleri karşısında gerdan kırmaktan almıyoruz. Bize Allah yeter” ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Metiner, şöyle yazdı:

“Reis’i seviyor gibi görünerek!” deyip şahsımıza edepsizce saldıranlar türedi. 15 Temmuz’da kimin Reis’i ölümüne sevdiğini herkes gördü Bizim sevgimizi/sadakatimizi ölçecek olanın alnını karışlarız. Sevmiyor olsak bunu diyecek/gösterecek yüreğe sahibiz. Reis bizi bilir.”