AKP'li Kaçar'ın Ziraat Bankası'ndan maaş aldığı ortaya çıktı

"Ne sağlık senden nede başka bir kurumdan hiç bir isim adı altında hiç bir maaş vb bir ücret almıyorum" diyen AKP’li Mahmut Kaçar'ın Ziraat Bankası'ndan maaş aldığı ortaya çıktı.

AKP'li Kaçar'ın Ziraat Bankası'ndan maaş aldığı ortaya çıktı

“Ankara Kuşu” adlı Twitter hesabı iki gün önce, AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve eski AKP milletvekili Mahmut Kaçar’ı etiketleyerek, “Sn vekilim hayırlı akşamlar. Onursal başkanı olduğunuz Sağlık Sen’den 15 bin TL maaş aldığınız doğru mudur?” sorusunu yöneltti.

Sağlık Sen’in Onursal Başkanı da olan AKP’li Kaçar bu mesajı, “Ne sağlık senden nede başka bir kurumdan hiç bir isim adı altında hiç bir maaş vb bir ücret almıyorum” diye yanıtladı.

 

“Başka bir kurumdan hiç bir isim adı altında hiç bir maaş vb bir ücret almıyorum” diye açıklama yapan AKP’li Başkan Yardımcısı Kaçar, devlet bankası olan Ziraat Bankası’nın yönetim kurulunda yer alıyor.

Oda Tv‘de yer alan habere göre, Ziraat Bankası ise geçen yıl Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyelerinin aldığı aylık net maaşı 19 bin 750 TL​ olarak açıklamıştı.

AKP’li Kaçar, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde hâlâ yönetim kurulu üyesi olarak görülüyor.