AKP'li Hamza Dağ: 2023 seçimleri Türkiye tarihinin en sert seçimi olacak

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı AKP Ayvalık 7’nci Olağan İlçe Kongresi’nde seçimlere dair açıklamalar yaptı.

AKP'li Hamza Dağ: 2023 seçimleri Türkiye tarihinin en sert seçimi olacak

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin Ayvalık 7’nci Olağan İlçe Kongresi’nde ”2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en sert seçimi olacak” açıklamasında bulundu.

Koronavirüs sürecinde alınan kararların toplumda destek gördüğünü söyleyen Dağ, “Bunda 18 yıldır yaptığımız hizmetlerin çok büyük payı var. Covid-19 süreci başlamadan önce muhalefet şehir hastanelerini hep eleştirirken, özellikle ana muhalefet partisinin genel başkanı hep eleştiri noktasında sözler ifade ederken, bugün itibarıyla bu konuda ağzını bile açıp, bir eleştiri ortaya koyamıyor” sözlerine yer verdi.

“Bu süreç göstermiştir ki böyle anlarda vizyon sahibi insanların çok büyük bir etkisi oluyor” diyen Dağ, “Vizyon sahibi bir lidere bugüne kadar sahip olmanın aslında bu süreçteki bize en net kazançlarından biri oldu. Bu dönemde süreç devam ediyor da olsa Allah’a hamdolsun olabildiğince en olumlu noktada süreci devam ettiriyoruz” dedi.

‘ERDOĞAN’IN SIRTINDAN GÜÇ ALARAK SEÇİMLERDE NETİCE ALDIK’

2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçime değinen Hamza Dağ, şöyle devam etti:

“2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en sert seçimi olacak. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, 1989’dan bu yana kendi aday olarak girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi. 2002’den beri girdiğimiz hiçbir seçimi kaybetmedik.

Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, öncülüğünde ve tırnak içinde söylüyorum sırtından güç alarak seçimlerde netice aldık.

Yine onun liderliği bizim için ışık tutucu olacak. 2023 seçimlerinde karşı tarafı sadece siyasi parti ve muhalefet olarak değil topyekun olarak yaptığı mücadelede bize düşen bugüne kadar yaptığımız çalışmaların bir, iki, üç tık üzerinde çalışma yapmaktır. 2023’te sert geçecek seçimde her birimize büyük bir görev ve yük düşüyor. Neticeyi bu şekilde alabiliriz.”