AKP'li Cem Küçük'ten 'zırnık yok' tepkisi: İmamoğlu yüzde yüz haklı

AKP'li yazar Cem Küçük, İmamoğlu'nu hedef alan "#Ekremezırnıkyok" başlıklı kampanyaya tepki gösterdi, "İmamoğlu’nu eleştir geç. Böyle kampanyaların hepsi ona yarıyor..." dedi.

AKP'li Cem Küçük'ten 'zırnık yok' tepkisi: İmamoğlu yüzde yüz haklı

AKP’li yazar Cem Küçük, geçtiğimiz gün sosyal medyada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hedef alınarak başlatılan “#EkremeZırnıkYok” etiketli kampanyaya tepki gösterdi.

Yandaş isim, Türkiye gazetesindeki bugün kaleme aldığı “Medyayı ve sosyal medyayı kullanmayı bilmeyince” başlıklı köşe yazısında, İmamoğlu’nun 8 aylık başkanlık döneminde “PR’den öteye gidemediğini”, ancak AKP’nin yaptığı yanlışlar nedeniyle hayatını fırsatını kazandığını öne sürdü.

“İmamoğlu ne zaman zora girse bizim taraf sağolsun (!) devreye giriyor. Düşen imajını toparlaması için yardıma koşuyor. Geçen seçimde İmamoğlu bir şey yaptığı için seçim kazanmadı. AK Parti bazı şeyleri yanlış yaptığı için CHP kazandı. Tabii medyamız da kötü sınav verdi. Sonuç ortada.” diyen Küçük, “Şimdi de nasıl toparlayacağını bilemeyen İmamoğlu’na “Ekrem’e Zırnık Yok” diyerek hayatının fırsatı verilmiş. Sosyal medya bu kadar mı yanlış kullanılır arkadaş? İmamoğlu’nu eleştir geç. Böyle kampanyaların hepsi ona yarıyor…” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun bu kampanyayı yapanlara yönelik sarfettiği, “İletişimimi yaygınlaştırmada verdikleri emek sayesinde, eminim katbekat hamiyet sahibi İstanbullu, belediyemize zekât ve fitrelerini bağışlayacak. Allah onlardan da razı olsun.”sözlerini de köşesine taşıyan Küçük, “Yüzde yüz haklı. Kampanyasını herkes duydu ve İmamoğlu gene aradan sıyrıldı.” yorumu yaptı.

AKP’li trollere “Hâlbuki basit bir eleştiri ve haber diliyle İmamoğlu imajına medya anlamında daha çok zarar verilebilirdi.” diyerek sitem eden yandaş yazar, bundan sonraki kampanyalar için de “Medya ve sosyal medyayı nasıl kullanacağını bilmek çok önemli. Aşırı zıt ve ekstrem haberler o kişiye yarar. Benden söylemesi…” diye “uyarı” yaptı.