AKP'li belediye başkanı: Tehdit ediyorum, kimse sokakta dolaşamayacak

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, hakkında çıkan bir haber üzerine "Bundan sonra herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak." diye tehdit savurdu.

AKP'li belediye başkanı: Tehdit ediyorum, kimse sokakta dolaşamayacak

AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, bir yerel medya organında, hakkında çıkan bir iddiaya dayanan “Antalya’da 40 milyon TL değerinde otelleri mi var?” var başlıklı haber üzerine tehditler savurdu.

Yerel bir TV programında konuk olduğu programda konuşan Bektaş, sözkonusu iddiayı “Benim ne işim olur, ben sıradan bir adamım. Kozlu’da bir gariban gelirde, hiç bir şey yokken, sadece birlikte olduğum için durup dururken ‘Ali Bektaş’ın otelleri var’ diye saçma sapan bir haberin çıkmasının sebebini size soruyorum. Niye çıkar bu haber? Bu konu hakkında bir belge yoktur. Ben buna kızıyorum. Yargının böyle karar almasına bu yüzden kızıyorum” ifadeleriyle yalanlarken şöyle devam etti:

“Al klavyeyi eline istediğini yaz, istediğin gibi karala. Karalatmayacağım. Sonuna kadar. Adalet gereğini yapmazsa ben gereğini yapacağım. Benim namusum ve şerefimle kimse oynayamaz. Ben bu saatten sonra bir şey beklemiyorum. Onurlu ve şerefli yaşamdan başka. Yok ben kalem aldım. Yok ben gazeteciyim. Şimdi bu laflarımı alacaklar, istedikleri gibi çırpıp atacaklar. ‘İşte Ali Bektaş efelendi!’ bilmem nediye. Yok kardeşim! Bundan sonra Ali Bektaş böyle. Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Benim onuruma şerefime dokunan insanın onuruna şerefine dokunurum. Net, tehdit ediyorum.”

“TEK SORUMLUSU ALİ BEKTAŞ’TIR”

Sözkonusu haberi gündeme taşıyan Lens Medya Haber’in Genel Yayın Yönetmeni Ergin Özkul ise bu sözler üzerine yargıya başvuracaklarını açıkladı. Özkul, “Savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz. Kendisini hakimlerin savcıların üstünde gören Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın bu açıklamaları resmen tehdittir. Bu saatten sonra Lens Medya Haber ailesinden birinin başına herhangi bir olay gelmesi sonucu bunun tek sorumlusu Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’tır.” dedi.