AKP'li belediye 19 Mayıs'tan 'Atatürk'ü Anma'yı çıkardı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" yerine yalnızca "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" ifadeleri kullanıldı.

AKP'li belediye 19 Mayıs'tan 'Atatürk'ü Anma'yı çıkardı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” yerine yalnızca “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” ifadeleri kullanıldı.

Gaziantep Şahinbey Belediye Meclis üyesi CHP’li Uğur Kalkan, 19 Mayıs dolayısıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin paylaşımına tepki gösterdi.

Belediyenin Twitter’daki paylaşımında Atatürk isminin yer almayışına tepki gösteren Kalkan, o paylaşımla ilgili şunları söyledi:

“19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı değil,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı.Sayın @FatmaSahin bence birileri bu tarz konularla sizi ve belediyeyi sürekli gündem yapmaya çalışıyor. Bizler belediyenin bu tarz konularla gündeme gelmesinden VALLAHİ YORULDUK!!!”