AKP'li başkan utanmazlıkta çığır açtı

Yüzbinlerce işsiz genci aşağılayan AKP'li başkan, kendi yeğenini ise torpille işe aldığını itiraf edip "Benim yeğenime faydam olmayacak da kime faydam olacak?" dedi.

AKP'li başkan utanmazlıkta çığır açtı

Zonguldak’a bağlı Kozlu ilçesinin AKP’li belediye başkanı Ali Bektaş, Zonguldak’ta aleyhinde haber yapan gazetecilere yönelik “Bundan sonra kimse sokakta rahat dolaşamayacak” demiş ve bunun bir “tehdit” olduğunu da bizzat söylemişti.

AKP’li başkanın ülke gündemine yerleşen bu sözleri sarf ettiği yerel televizyondaki programda, “pişkinliğin bu kadarına pes” dedirten başka sözlerinin de olduğu ortaya çıktı.

Program sunucusunun bir duyum üzerine sorduğu “Gerçekten Ali Bektaş’ın akrabaları belediyede çalışıyor mu?” sorusuna yanıt veren Bektaş, “Ablamın oğlu makina mühendisi bir çocuk. 12-13 seneden beri ailesiyle yaşıyor neredeyse 40 yaşına gelmiş. Benim yeğenime faydam olmayacak da kime faydam olacak? Ben bundan hiç gocunmuyorum ki!” dedi.

Bektaş, “31 Mart’tan bu yana Kozlu’dan işsiz gençleri işe aldınız mı?” sorusuna ise “İnsanlar geliyor ‘Benim oğlumu işe al’ diyor. Böyle diyen hiç kimsenin çocuğunu işe almam. 30 yaşına gelip de hala annesini babasını belediye başkanına yollayan adamdan hiç birşey olmaz” ifadelerini kullanarak yanıt verdi.