AKP'li Ali İhsan Yavuz: Tablo iyi gözükmüyor, dua edelim

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, havai fişek fabrikasındaki patlama sonrası "dua" etmeye çağırdı.

AKP'li Ali İhsan Yavuz: Tablo iyi gözükmüyor, dua edelim

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Hendek’te havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin CNN Türk canlı yayınında konuştu.

“Gerçekten tablo iyi gözükmüyor.” diyen Ali İhsan Yavuz, “Patlamalar devam ediyor, başka depolara da sirayet etme durumu var yaklaşamıyoruz” diye konuştu.

Yavuz, “Sonuçta burası havai fişek fabrikası. İçerde 150-200 kadar insanın olduğu düşünülüyor. Bir kısmı fabrikanın içinde bir kısmı etrafındaki arazide olduğu biliniyor. Ne kadar ölü var, var mı yok mu bilmiyoruz. Sonuçta ordaki insanların bir kısmı kurtarılmayı bekliyor. Dua edelim temenni edelim dileyelim ki ölü olmasın” ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, 30 Mart 2019’da iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sonrası, “Hiçbir şey olmasa da birşeyler oldu” demesiyle hatırlanıyor.