AKP Grup Başkanvekili Turan'dan 'Muharrem İnce' yorumu: Tek adamlığın sonucu

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Muharrem İnce'nin başlattığı harekete ilişkin ''Kılıçdaroğlu'nun tek adamlığının sonucu'' yorumunda bulundu.

AKP Grup Başkanvekili Turan'dan 'Muharrem İnce' yorumu: Tek adamlığın sonucu

AKP TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, Muharrem İnce’nin başlattığı ‘Bin Günde Memleket Hareketi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Turan, söz konusu harekete ilişkin “Muharrem İnce’nin başlattığı hareket, aslında Sayın Kılıçdaroğlu’nun parti içindeki tek adamlığının ve muhalif seslere tahammülsüzlüğünün bir sonucudur.” yorumunda bulundu.

Turan’ın açıklamaları şöyle:

“Muharrem İnce’nin başlattığı hareket, aslında Sayın Kılıçdaroğlu’nun parti içindeki tek adamlığının ve muhalif seslere tahammülsüzlüğünün bir sonucudur. Bu hareket, 10 yıldır bir tek seçim kazanamadan genel başkan koltuğunda oturan Kılıçdaroğlu’na ve kodlarından uzaklaşan CHP’ye bir tepkidir. CHP kurultayında da bu tablo net bir biçimde görüldü. Dolayısıyla tamamen CHP’nin meselesidir. İktidar partileri, ittifaklar dünyanın her tarafında bu tarz süreçler yaşayabilir fakat muhalefetteyken bölünmek CHP yönetiminin içine düştüğü biçare hali gösteriyor. Bu hareketin sonunun nereye varacağını en çok Kılıçdaroğlu merak ediyordur. Biz AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak işimize bakıyoruz.”