AKP Çorum Kadın Kolları Başkanı'ndan Erdoğan'a: Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin

Çorum AKP Kadın Kolları Başkanı ve AKP Belediye Meclis üyesi Meryem Demir'in “Allah çocuklarımın ömrünü alsın size versin” sözleri pes dedirtti.

AKP Çorum Kadın Kolları Başkanı'ndan Erdoğan'a: Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin

AKP Kadın Kolları Başkanı ve AKP Belediye Meclis üyesi Meryem Demir, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yaptığı konuşmada, “Allah çocuklarımın ömrünü alsın size versin” diye konuştu.

Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla yaptığı video konferans toplantısında, Çorum AKP Kadın Kolları Başkanı ve AKP Belediye Meclis üyesi Meryem Demir’in “Allah çocuklarımın ömrünü alsın size versin” sözleri pes dedirtti.

AKP Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günal, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur katıldığı video konferansta, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’dan sonra söz alan Meryem Demir, Erdoğan’a “Kızmayın sakın ben bir şey söyleyeceğim. İnsan kendi ömründen geçebilir. Ama bazen diyorum ki, çocuklarımın ömründen alsın size versin. Çünkü bu ülke için o kadar önemlisiniz” diye konuşurken; Erdoğan ise Meryem Demir’in bu sözlerine karşılık, “Haşa, Allah onları en güzel şekilde yetiştirmek nasip etsin” karşılığını verdi.

İşte o anlar: