Akit TV'de çocuk istismarı propagandası!

Akit TV'deki pedofili propagandası hakkında RTÜK'ün tutumu merak konusu oldu.

Akit TV'de çocuk istismarı propagandası!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, gerici Akit TV’de çocuk istismarını propaganda etti.

Akit TV’de konuşan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, “12-17 yaş arası çocuk doğurmak için en ideal yaş. O yaştaki biri süper kadındır” ifadelerini kullanarak skandala imza attı.

RTÜK tarafından AKP’ye muhalif televizyonlar bir bir ceza yaptırımlarına uğrarken, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, yazar Sevda Noyan’ın “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır” sözlerini sarf ettiği Ülke TV’ye “Ülke TV ile ilgili raporlar üst kurula gelecek. Ancak verilecek bir müeyyide varsa, bu müeyyidenin bir darbe sevicilerini, darbeyi övenleri sevindiren ve onları gülümseten bir ceza olmaması gerektiğini düşünüyorum. Darbeyi övenlerin karşısında söylenenleri biz cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz. Çok büyütülecek bir konu değil.” demişti.

Bu kez Akit TV’deki pedofili propagandası hakkında RTÜK’ün tutumu merak konusu oldu.

İşte o skandal yayın: