Adıyaman Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Necip Gürlevik hayatını kaybetti

Adıyaman Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Necip Gürlevik, uzun süredir mücadele ettiği kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

Adıyaman Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Necip Gürlevik hayatını kaybetti

Bir dönem Adıyaman Sağlık Müdürü olarak da görev yapan Adıyaman Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Necip Gürlevik hayatını kaybetti.

Adıyaman’ın eski Belediye Başkanlarından Miktat Harıkcı’nın (Gürlevik) oğlu olan Mehmet Necip Gürlevik, 1992 1997 yılları arasında İl Sağlık Müdürlüğü yaptı. 20062010 Adıyaman Tabip Odası Başkanlığını yapan Gürlevik, 2016 yılında tekrar Tabip Odası Başkanı seçildi. Adıyaman Tabip Odası Başkanlığını 4 yıldan beri yürüten Gürlevik, bir süre İstanbul’da kanser tedavisi gördükten sonra geçtiğimiz günlerde Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilmişti.

Mehmet Necip Gürlevik, hastanede tedavisi devam ederken hayatını kaybetti.

Adıyaman Tabip Odası tarafından yapılan açıklamada, “ACIMIZ ÇOOOK BÜYÜK Odamız Başkanı Dr. MEMET NECİP GÜRLEVİK 2 yıldır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek Bugün Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur merhuma Allah’tan Rahmet ailesine ve tüm Sağlık camiasına sabırlar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İstanbul Tabip Odası’nın açıklamasında ise, “Adıyaman Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Necip Gürlevik’i, hepimizin “Necip Abi”sini uzun süredir mücadele ettiği hastalık nedeniyle kaybettik. Acılı ailesine, TTB ve hekim camiasına başsağlığı diliyoruz. Işıklar içinde uyusun.” ifadelerine yer verildi.