"Adana'da insanlar ölüme terk ediliyor"

Şevkin, "İnsanlar zorunlu olarak ölüme teslim ediliyor. Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca’ya sesleniyoruz. Adana’daki boş hastaneleri acilen açın. Çok geç kalındı ancak özellikle bakan bey siyasi çekişmeleri bir tarafa bırakıp boş bulunan eski Numune Hastanesi, Göğüs Hastanesi ve Askeri Hastaneyi covid hastaneleri haline dönüştürmek zorundadır” ifadelerine yer verdi.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Adana’daki vahim tabloyu “Adana’da insanlar ölüme terk ediliyor. Derhal boş hastaneleri açın” çağrısı ile duyurdu.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Sağlık Bakanlığı’nın yüzde 81’lik yoğun bakım doluluk oranı olduğu söylediği Adana için gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Yoğun bakımlar yüzde 100 doludur. Hasta yatağını geçtik boş sedyenin dahi bulunmadığı kentimizde seferberlik ilan edilmesi lazımdır”  ifadelerini kullandı.

Duvar’da yer alan habere göre, Şevkin, “İnsanlar zorunlu olarak ölüme teslim ediliyor. Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca’ya sesleniyoruz. Adana’daki boş hastaneleri acilen açın. Çok geç kalındı ancak özellikle bakan bey siyasi çekişmeleri bir tarafa bırakıp boş bulunan eski Numune Hastanesi, Göğüs Hastanesi ve Askeri Hastaneyi covid hastaneleri haline dönüştürmek zorundadır” ifadelerine yer verdi.