Abdurrahman Dilipak: Hani cihad edecektik... Korona da mı aklımızı başımıza getirmeyecek

Dilipak, “Hani cihad edecektik" daha beterini bekleyin diye yazdı.

Abdurrahman Dilipak: Hani cihad edecektik... Korona da mı aklımızı başımıza getirmeyecek

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarlarından Abdurrahman Dilipak, “Hani cihad edecektik”, korona da mı aklımızı başımıza getirmeyecek dediği yazısında “Başkalarından önce değişmesi gereken biziz biz! Daha beterine hazır olun” diye yazdı.

Dilipak, bugünkü “Kimden yana olalım” başlıklı köşe yazısında “her şeyin bir imtihan olduğunu” iddia ederken şu ifadeleri kullandı

Masa, kasa, nisa derken gözümüze bunları yaklaştırınca arkasında bir cenneti kaybettik. Hani biz yeryüzünde İlahi rızanın tecellisinin vesilesi olacaktık. Hani yeryüzünde Hakk namına, adalet, barış, hürriyet için cihad edecektik. Hani yeryüzündeki bütün mazlumlar ümmetin yetimi idi. Kardeşlerimizle ittihad, erdemli insanlar ve mazlumlarla müttefik, değer üreten ve başkalarının hak ve hukuklarına karşı tehdit oluşturmayan herkesle nimet ve külfet dengesine dayalı itilaflar gerçekleştirecektik. Korona da mı aklımızı başımıza getirmeyecek. O zaman daha beterini bekleyin. Kurtarıcılarınız o zaman kurtarsın bakalım sizi Allah’ın gazabından. Gelin tövbe edelim ve arınalım. Tövbe etmeden, aklımızı ve kalbimizi temizlemeden sadece ellerimizi yıkayarak bu beladan kurtulamayız. Başkalarından önce değişmesi gereken biziz biz!