4 çocuğa ve 3 kadına cinsel istismarda bulunan muhtar, 4 ay sonra tutuklandı

Mutarın daha önce cinsel istismarda bulunduğu bir çocuğun da intihar ettiği iddia edildi.

4 çocuğa ve 3 kadına cinsel istismarda bulunan muhtar, 4 ay sonra tutuklandı

Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Çevreli beldesi Hürriyet Mahallesi muhtarı 48 yaşındaki Mustafa Kalaycı, dört erkek çocuğuna ve üç kadına yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Yaklaşık dört ay önce yaşanan olaydan dolayı küçük yaşta ilköğretim okulu öğrencileri Ö.K, S.D, A.A, B.C ‘nin muhtar M.K. hakkında kendilerine taciz ve istismarda bulunduğu şikayeti ile soruşturma başlatıldı.

İSTİSMARDA BULUNDUĞU ÇOCUĞUN İNTİHAR ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

İlkokul çacuklarının şikayetiyle başlayan soruşturma sürecinde, S.B. isimli bir çocuğun da cinsel saldırı ve cinsel taciz maruz kaldığığının ortaya çıkmasıyla, çocuğun intihar ettiği de iddia edildi. Soruşturmaların başlamasıyla psikolojik bunalıma giriği iddia edilen S.B. isimli çocuğun, intihar ettiği gün 6 defa muhtar M.K. tarafından telefonla arandığı, Almus baraj kenarı mevkisinde darp ettiği de iddialar arasında.

SERVİS ARACINI ORMANLIK ALANA GÖTÜRMÜŞ

Yapılan tahkikatlar sonucunda M.K.’nın, muhtarlığın yanı sıra ilköğretim okulunun kantinini işlettiği ve aynı zamanda öğrenci servisini çektiği ortaya çıktı. Muhtarın öğrencileri servis aracıyla ormanlık alana götürerek, cinsel saldırı ve cinsel taciz de bulunduğu mağdur ve tanık ifadeleriyle soruşturma kayıtlarına geçti.

OLAYDAN SONRA MUHTARLIĞA DEVAM ETTİ

Öte yandan yaklaşık 4 ay önce yapılan cinsel istismar şikayetleri ve bir intihar olayına rağmen Muhtarın görevinden alınmaması da dikkat çekici. Olaydan sonra okul kantini ve servisi elinden alınmasına rağmen, muhtarlık yapmaya devam etti.

Tokat’ın yerel haber sitesi Tokattan adlı gazetede yer alan habere göre, olayları ortaya çıkaran şikayetlerden yaklaşık 4 ay sonra jandarma tarafından gözaltına alınan muhtar, ifadesi alındıktan sonra hastane götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Tokat T tipi cezaevine konuldu.