10 yaşındaki çocuk için 'Tecavüz edilmeli' diyen çalışan üniversiteden kovuldu

Özyeğin Üniversitesi, 10 yaşındaki çocuk için 'En güzel tedavi tecavüz' diyen çalışanının işine son verdiğini duyurdu.

10 yaşındaki çocuk için 'Tecavüz edilmeli' diyen çalışan üniversiteden kovuldu

Sosyal medyaya düşen videosuyla gündem olan 10 yaşındaki A. K. için skandal sözler sarf eden Erkan Naldemirci isimli çalışan, Özyeğin Üniversitesi’ndeki işinden çıkarıldı.

Özyeğin Üniversitesi’nde ulaştırma görevlisi olarak çalıştığı belirtilen Naldemirci, A. K. hakkında skandal sözler paylaştı. Çocuk istismarını savunan Naldemirci, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda K. için “Buna en güzel tedavi tecavüz kardeşim. Yaşadığı şok ile birlikte belki aramıza geri döner” dedi.

10 yaşındaki çocuğa karşı ağza alınmayacak küfürler sarf eden Naldemirci, “İnşallah 11 yaşına girdiğinde ölürsün de başımıza bela olmazsın” paylaşımında bulundu.

Özyeğin Üniversitesi ise, Twitter’dan yükselen tepkiler ardından Erkan Naldemirci’nin işine son verdi. Üniversiteden yapılan açıklamada “Üniversitemizin ilke ve değerleriyle hiçbir şekilde örtüşmeyen paylaşımlarda adı geçen çalışanın kurumumuz ile ilişiği derhal kesilmiştir” denildi.

İSTANBUL BAROSU’NDAN SUÇ DUYURUSU

İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi sosyal medya hesabından Naldemirci hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi ilgili paylaşımında;

“Çocuğa yönelik tehdit,hakaret, çocuğun cinsel istismarı suçunu övme ve teşvik etme suçlarından şahıs hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Kamuoyunun bilgisine.” ifadelerine yer verildi.