Zeybekci açık konuştu: İzmir'i pazarlayacağız, elindeki ürünü satamıyorsan neye yarar?

AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, yerel seçim kampanyasına dair açıklamalarda bulunurken, hedefinin "İzmir'i pazarlamak" olduğunu söyledi.

Zeybekci açık konuştu: İzmir'i pazarlayacağız, elindeki ürünü satamıyorsan neye yarar?

AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, yerel seçim kampanyasına dair açıklamalarda bulunurken, hedefinin “İzmir’i pazarlamak” olduğunu söyledi.

İzmir’deki basın mensupları ile bir araya gelen Zeybekci, kentte yürüteceği seçim kampanyasına dair bilgiler verdi. Yapacakları projelerle ilgili çalışmaların bittiğini söyleyen Zeybekci, “Çevre duyarlılığı olan, her yerde bayrak, flama olmayan, gürültü kirliliği yapmayan bir seçim kampanyamız olmayacak. İzmir’de vatandaşlarımıza dokunan, yürüyen, mahallelerde sokaklarda olduğumuz bir kampanya olacak. Şu anda İzmir’i dinliyoruz. İzmir’in kanaat önderleriyle bir araya geliyoruz” dedi.

“SATAMIYORSAN NEYE YARAR?”

İzmir’in hikayesinin peşinde olduklarını söyleyen Zeybekci, “Dünya değişiyor. Yol haritamızın, hedeflerimizin olması lazım. İzmir’i pazarlayacağız. Nereye? Dünyaya pazarlayacağız. Elinde bir ürün varsa bunu satamıyorsan, dünyada alıcın yoksa kime yarar ki? Dünyanın neleri aradığını, ne tür bir şehir istediğini gayet iyi biliyorum. İzmir’in hikayesini böyle yazmak, hedeflerini koymak zorundayız” ifadesini kullandı.

“31 MART AKŞAMI EN ÇOKİZMİR KONUŞULACAK”

Göreve gelmesi halinde tramvayın kaldırılıp kaldırılmayacağı hakkındaki soruyu yanıtlayan Zeybekci, “Tramvayı niye kaldıralım yanlış anlaşılmıştır. Yapılmış yapılmıştır. Eksiklikler varsa giderilir. Ancak bazı yerlerde arızalar olduğunu biliyoruz” derken, İzmir’i seçim süresinde nasıl konumlandırıldığıyla ilgili soruya da “Tartışma programlarında Ankara ve İstanbul’u konuşuyorlar. Geçen gün gazetecilere ‘31 Mart akşamı en çok konuşulan şehir İzmir olacak’ dedim. İzmir 1 Nisan günü inşallah Anadolu’ya güneşin doğduğu yer olacaktır” yanıtını verdi.