YTÜ'de millet bahçesi için adım atılıyor

Geçtiğimiz günlerde, Davutpaşa kampüsüne yalnızca laboratuvar açılışı için geldiği söylenen Emine Erdoğan’ın kısa ziyareti sonunda Yıldız Teknik Üniversitesi'nde çalışmaların başlaması soru işaretlerine neden oldu.

YTÜ'de millet bahçesi için adım atılıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsüne yapılması planlanan millet bahçesi projesi için ilk adım ihalenin bir şirkete verilmiş olmasıyla 5 Eylül’de atılmıştı. Kendi öğrencilerinin ve personellerinin itirazlarını göz ardı ederek gerçekleştirilmiş olan bu ihalede alınan kararların hayata geçtiği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde, Davutpaşa kampüsüne yalnızca laboratuvar açılışı için geldiği söylenen Emine Erdoğan’ın kısa ziyareti sonunda Yıldız Teknik Üniversitesi’nde çalışmaların başlaması soru işaretlerine neden oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin kamp ve etkinlik alanı olarak kullandığı bahsi geçen kampüs alanının millet bahçesine dönüşümüne öğrenciler hala karşı çıkıyor. Proje içeriğine ve proje sürecine dair herhangi bir açıklama yapılmaması noktasında itiraz eden öğrencilerin sayısı gitgide artarken, henüz resmi bir açıklamanın gelmemesi ise tepkilere neden oluyor.