'Yiyecek yemeğimiz olmadığı için...': Çorum'da bir saatte iki intihar

Çorum’da akşam üzeri aynı mahallede 1 saat arayla iki genç, intihar ederek yaşamlarına son verdi.

'Yiyecek yemeğimiz olmadığı için...': Çorum'da bir saatte iki intihar

Ekonomik krizle birlikte derinleşen yoksulluk koşulları intiharlara yol açmaya devam ediyor.

İki ayrı intiharın yaşandığı yer bu kez Çorum oldu. Kentte dün akşam (17 Aralık) ilk intihar olayı saat 16.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18. Sokak’ta meydana geldi.

Çorum Haber’de yer alan habere göre, Gökhan T.’den (27)  haber alamayan yakınları, polise başvuruda bulundu. Bunun üzerine belirtilen adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile evin balkonundan içeriye giren polis ve sağlık ekipleri Gökhan T.’yi asılı halde buldu. Şahsın  intihar etmeden hemen önce  üç yaşındaki kızına ” Seni seviyorum kızım. Özür dilerim ” şeklinde not bıraktığı ortaya çıktı.

“YİYECEK YEMEĞİMİZ OLMADIĞI İÇİN…”

Saatler 17.30’u gösterdiğinde yine Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 1. Cadde de ikinci bir intihar olayı yaşandığı öğrenildi. 33 yaşındaki Oktay A., evinde  kendini elektrik kablosu ile asmak suretiyle intihar etti.

Haberdeki iddiaya göre, intihar eden Oktay A.’nın eşi polis ile yaptığı görüşmede maddi sıkıntılarının olduğunu, evde yiyecek yemeklerinin olmadığı için babasının evine gittiğini, bugün de çocuğunun eşyalarını almak için babası ile tekrar evine geldiklerini, ancak eşinin kapıyı açmaması üzerine anahtar ile içeri girdiklerini ve eşini asılı halde bulduklarını söyledi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası her iki kişinin cansız bedenleri otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı.