'Yeter, söz işçinin!' diyenlerin yeri açılıyor

Sınıf Tavrı, İstanbul Mecidiyeköy'de Genel Merkez binasını açarak işçi sınıfını örgütleme iddiasında yeni mevzisine kavuşuyor.

'Yeter, söz işçinin!' diyenlerin yeri açılıyor

“Yeter, söz işçinin!” diyerek yola çıkan Sınıf Tavrı, ekonomik kriz koşulları altında örgütsüz ve parçalı bir biçimde mücadele yürüten işçilerin, örgütlü bir mücadele merkezini yaratmak üzere kendi genel merkezini 7 Nisan Pazar günü açıyor.

1 Mayıs öncesinde yeni mevzisine kavuşan Sınıf Tavrı, işçi sınıfı mücadelesini büyüterek yoluna devam edecek.

SINIFIN OLDUĞU HER YERDE AÇILIŞLAR DEVAM EDECEK

Açılış öncesi Manifesto‘ya konuşan Sınıf Tavrı Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Parlak, Sınıf Tavrı’nın işçi sınıfının bölünmüşlük, kuşatılmışlık ve örgütsüzlük sorununu veri aldığını ve bu sorunlarını çözecek bir zemin ve örgütlülük yaratacağını söyleyerek yola çıktığını hatırlatırken “Şimdi mücadele edecek işçilerin gelebileceği örgütleneceği ve sorunlarını konuşacağı bir yer açılıyor, Şişli’deki genel merkezimizden sonra işçi sınıfının olduğu her yerde şubelerimizi açmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mevcut sermaye düzeninin işçi sınıfına saldırmaya devam ettiğini ve krizin etkilerinin daha da derinleştiği belirten Parlak, “İşçi sınıfı sahte umutlar peşinden giderek ne sorunlarını çözebilir ne de kurtulabilir. Sınıf Tavrı’nın genel merkezi işçi sınıfının kurtuluşunun ve sorunlarının çözüleceği bir yer olacak, sınıf mücadelesini önemseyen tüm sınıf dostlarını ve öncü işçileri Pazar günü saat 15:00 de açılışımıza davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.