'Yeni MHK Başkanı AKP'li isim olacak' iddiası

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun istifası sonrası yerine gelecek ismin Kuddusi Müftüoğlu olacağı iddia edildi.

'Yeni MHK Başkanı AKP'li isim olacak' iddiası

Son dönemdeki tepki çeken hakem kararlarının ardından, istifa edeceğini açıklayan Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu’un yerine AKP’li kimliğiyle bilinen eski hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun geleceği öne sürüldü.

İddiayı Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Semih Özsoy dile getirdi. NTV‘de yayınlanan “Yüzde Yüz Futbol” adlı programda konuşan Özsoy, “MHK Başkanı zaten gidecek ama Yusuf Namoğlu’nun gitmesi bizi kesmez. Yusuf Namoğlu da gidici gibi görünüyor. Yerine getirmeye çalıştıkları insanı da ısıtmaya başlamışlar, Kuddusi Müftüoğlu’nun adı geçiyor.” ifadelerini kullandı.

AKP’YLE HEM BELEDİYEYE HEM MİLLETVEKİLLİĞİNE TALİP OLMUŞTU

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı için adı geçen Kuddusi Müftüoğlu uzun yıllar yaptığı hakemlikten sonra siyasete atıldı. Müftüoğlu, AKP Alanya Belediye Başkan Aday Adayı oldu ancak seçilmedi. AKP’den milletvekili adayı oldu yine kazanamadı.

Müftüoğlu’nun Yusuf Namoğlu’nun yerine geçmesi halinde hakem kararlarının ve genel olarak ligdeki durumun nasıl etkileneceği ise taraftarların asıl merak ettiği husus olarak merak ediliyor.