Yeni Meclis Başkanı Hizbullah'ı ağırladı!

Hizbullah'ın siyasi kolu Hüda-Par'dan bir heyet, yeni Meclis Başkanı Mustafa Şentop’u makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Yeni Meclis Başkanı Hizbullah'ı ağırladı!

AKP ve MHP’in oylarıyla Binali Yıldırım’dan boşalan TBMM Başkanlığı koltuğuna oturan Mustafa Şentop, makam odasını şeriatçı Hür Dava Partisi’ne (Hüda-Par) açtı.

Hizbullah’ın siyasi kolu olarak bilinen partinin Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte yeni Meclis Başkanı Mustafa Şentop’u makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Partinin yayın organı İlkha‘da yer alan habere göre, görüşmede gündemdeki son gelişmeler konuşulurken, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler ve yeni çalışma dönemi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti

Hüda-Par 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere katılmama kararı almıştı. Açıklamada, kararın boykot anlamına gelmediği de belirtilmişti.