‘Yeni’ havalimanında erken tadilat

İstanbul Havalimanı'nda bakım-onarım çalışmalarına bir yenisi eklendi. Havalimanının en yoğun kullanılan bölgelerinden biri olan D ve F bölgelerinin bulunduğu alanda zeminin bozulması nedeniyle onarım çalışması yapılıyor.

‘Yeni’ havalimanında erken tadilat

Bu yılın Nisan ayında tam taşınmanın gerçekleştiği İstanbul Havalimanı’nda geçtiğimiz günlerde taksi yolu bakıma alınmıştı. Şimdi de uçakların yanaştığı körüklerin bulunduğu alanda bakım çalışması başladı.

İnşaatı, konumu, maliyeti ile çokça tartışılan ve ‘kaza’larla kamuoyunun gündemine gelen İstanbul Havalimanı bu kez tadilatla gündeme geldi.

İstanbul Havalimanı’nda bakım-onarım çalışmalarına bir yenisi eklendi. Havalimanının en yoğun kullanılan bölgelerinden biri olan D ve F bölgelerinin bulunduğu alanda zeminin bozulması nedeniyle onarım çalışması yapılıyor.

AirportHaber‘in haberine göre; 26 Ağustos 2019’da başlatılan çalışmaların 3 Eylül 2019 tarihine kadar sürdürüleceği öğrenildi. Onarım süresi boyunca çalışma alanında bulunan park poziyonlarının ‘NOTAM’landığı ve kullanılmaması için personele uyarı mesajı gönderildiği belirtildi.