'Yeliz'den al haberi: Sonucun değişeceğine adım gibi inanıyorum

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul'da belli ilçelerde oyların tekrar sayılması ile ilgili konuşurken, "Sonucun değişeceğine eminim" dedi.

'Yeliz'den al haberi: Sonucun değişeceğine adım gibi inanıyorum

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın şoförüyken daha sonra AKP’den milletvekili olan ve Anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM oturumunda “Yeliz” sahte ismiyle yayın yaptığı ortaya çıkan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, partisinin İstanbul’daki seçim sonuçlarına itirazında son durumu değerlendirdi.

RS FM‘de yayınlanan Yavuz Oğhan’dan Bidebunudinle programına katılan Çamlı yeniden sayım yapılan ilçelerde durumun Binali Yıldırım’ın lehine olduğunu belirtirken, sonucun değişip değişmeyeceği ile ilgili olarak, “Ben sonucun değişeceğine adım gibi inanıyorum” dedi.

Çok büyük bir oranda seçime katılımın gerçekleştiğini belirten Ahmet Hamdi Çamlı, “Milletimiz 31 Mart’ta oyunu kullandı. Oylar bütün partilerin gözü önünde tutanaklara geçildi. Bir kısmında haklı itirazlar var. Bunlar tekrar sayılır, en fazla 1-2 gün sürer. Bu durumda acele etmeye, oldu bittiye gerek yok.” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı açıklamalara da değinen Çamlı “Yeniden sayımdan korkmaya gerek yok. Daha 3 gün geçti. Eğer sandıktan sen çıktıysan, belediye başkanı sen olursun zaten.” ifadelerini kullandı.