Yandaştan kriz uyarısı: Seçmen 'Artık takatim kalmadı' diyor...

AKP'li Süleyman Özışık, AKP'nin gereken adımları atmaması halinde 7 Haziran seçimlerindeki gibi bir sonuçla karşılaşacağını öne sürerek uyarıda bulundu.

Yandaştan kriz uyarısı: Seçmen 'Artık takatim kalmadı' diyor...

AKP’ye yakınlığıyla bilinen, Işıkçılar tarikatının yayın organı Türkiye gazetesinde iktidarın 31 Mart seçimlerinde 7 Haziran 2015 seçimlerine benzer bir tabloyla karşı karşıya kalabileceği uyarısı yapıldı.

Gazetenin yazarlarından Süleyman Özışık, 7 Haziran seçimleri öncesi ne yaşanıyorsa bugün de yine aynısının yaşandığını belirtirken, “AK Parti bugün maalesef yine aynı küçük hesapları yapıyor ve büyük kaybetmeye oynuyor.” dedi.

AKP seçmeninin şikayetçi olduğu konularla ilgili seslerinin giderek yükseldiğini belirten yandaş yazar, iktidarı gelir adaletsizliği, torpilli ve liyakatsiz atamalar ile ‘FETÖ’ yargılamaları konusunda uyarıp bir an önce tedbir almaya çağırdı.

Özışık’ın yazısında bir bölüm şöyle:

“AK Parti bugün maalesef yine aynı küçük hesapları yapıyor ve büyük kaybetmeye oynuyor.
Eğer bu ülkede bir beka sorunu var ise ki var. O vakit bu beka sorununu atlatmayı sadece vatandaşın sırtına yüklememek gerek. AK Parti’nin de bu konuda elindeki fırsatları kullanması ve kaybetmesi muhtemel belediyeleri CHP’ye kaptırmaması gerek.
Bunun için yapılması gereken tek şey vatandaşın desteğini yeniden kazanmak. Bugüne kadar AK Parti’ye oy verenler, “Ben 17 yıldır varlıkta da yoklukta da senin yanında yer aldım. İstikrar için, beka için ödemem gereken tüm bedelleri ödedim. Gerektiğinde tankların dahi önüne koştum ve canımı ortaya koydum. Ama artık takatim kalmadı. Yaptıklarımın karşılığında bir kez olsun beni düşünsen olmaz mı?” diye soruyor.
Sadece bu değil…
İnsanlar masum olmasına rağmen FETÖ’cülükten hapse atılanların serbest bırakılmasını, gerçek FETÖ’cülerin hak ettikleri cezaya çarptırılmasını istiyor. İnsanlar görev dağılımında torpilin değil, liyakat ve sadakatin esas alınmasını istiyor. İnsanlar zenginlerin daha zengin olmadığı, gelir dağılımının hakkaniyet ölçülerine göre yapıldığı bir sistem istiyor.
Ve insanlar, “İçimizde olup yanımızda olmayanların” partiden uzaklaştırılmasını, parti için hayatını ortaya koyan gerçek dava adamlarının hak ettikleri noktalarda göreve getirilmesini istiyor.
Bu sese kulak vermeli, bu soruca cevap olacak çareler aramalı AK Parti…
Özellikle ekonomik alanda iyileştirmeler yapılması belki ülkenin sırtına bir mali yük bindirecektir ama CHP’nin aldığı ve HDP’lilerin dolaylı yollardan yöneteceği belediyelerin PKK’ya ve teröre aktaracağı kaynağın yanında lafı bile olmaz.
Oradan ülke hanesine yazılacak kayıp çok ama çok daha büyük olacak. Mesele beka meselesiyse, AK Parti’nin bu noktalarda gerekli adımları atması da elzemdir.
Yoksa yapılan küçük hesaplar, bize büyük kaybettirecek!”