Yandaş Ömer Turan'dan bir AKP eleştirisi daha: Hatalarında ısrar ediyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen yazar Ömer Turan, seçim sonrası AKP eleştirilerine devam ediyor.

Yandaş Ömer Turan'dan bir AKP eleştirisi daha: Hatalarında ısrar ediyor

Son dönemde AKP’ye yönelik eleştirileriyle şaşırtan yandaş gazeteci Ömer Turan, seçim sonrasında devam ettiği eleştirilerine bir yenisini daha ekledi.

Ömer Turan sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında ”AK Parti, Fatih, Üsküdar, Eyüp, Beykoz, Beyoğlu, Bayrampaşa, Zeytinburnu gibi kalelerinde bile kaybetti. Ilçelerde seçim olsaydı, AK Parti sadece 3-4 ilçeyi alırdı, gerisini hep CHP alırdı. AK Parti bu hezimetten ders çıkaracağına, Hala daha aynı hatalarında ısrar ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Turan, seçim sonrası yaptığı bir diğer açıklamada da Erdoğan’a yönelik eleştirilerde bulunarak ”Sayın Cumhurbaşkanım AK Partinin şimdiye kadarki tüm başarı ve zaferlerinin ana mimarı sizsiniz. Siz olmasaydınız AK Parti bu başarıların hiç birine imza atamazdı.Efendim, sadece başarının değili hatalarında ana mimari Sizsiniz, dünkü seçim hizmetinin ana sorumlusu da sizsiniz.” ifadelerinde bulunmuştu.