Yandaş medyadan provokasyon girişimi: "CHP'liler mültecilere işkence etti"

Yandaş medyanın iddiasına göre, Afyonkarahisar'da işkenceciler, mültecilere zorla "Atatürk, CHP, altı ok, Kılıçdaroğlu" gibi sözler söyletip küfür etti.

Yandaş medyadan provokasyon girişimi:

Görüntülerde, Afyonkarahisar’da üç kişi zorla bir eve kapattıkları mültecilere küfür edip işkence uyguladı. Yaptıklarını kameraya kaydeden üç kişi, mültecilere zorla “Atatürk, altı ok, Kılıçdaroğlu” gibi sözler söyletti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde işkencecilerin kemer ve sopayla mültecilere eziyet ettiği görüldü.

Bu görüntüler akıllara Suriye’de Beyaz Miğferlerin tamamen kurgu olan videolarını getirdi. Kabataş yalanından da hatırladığımız iktidar ve yandaş medya ise bu görüntüleri; “CHP’liler mülteciler işkence ediyor” başlıklarıyla yayınladı. Olayda bir provokasyon kokusu net şekilde alınırken, CHP işkence uygulayanların üyesi olmadığını açıkladı.

AKP’li Yeni Şafak gazetesi ise iddiaları bir üst perdeye taşıyarak, CHP’li Bolu Belediyesi’nin daha önce mültecileri hedef gösterdiği iddiasını tekrar ısıtıp servis etti.

Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getirirken işkencecilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

CHP’DEN AÇIKLAMA: CHP, ONLARIN ARKASINDAKİ PİS ELLERİN KİRLETEMEYECEĞİ KADAR BÜYÜKTÜR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, yandaş medydaki iddialara yanıt verdi. CHP’li Özkan “İşkenceci lümpenler Berat Mustafa Çolak 1999 doğumlu. Yücel Çankaya 2000 doğumlu. CHP’li değiller. Parti üyemiz değiller. @yenisafak bu haberi düzelt. CHP alçakların, sokak serserilerinin ve onların arkasındaki pis ellerin kirletemeyeceği kadar büyüktür” açıklamasında bulundu.

O PROVOKASYON VİDEOSU: