Yandaş medya İmamoğlu'nun o görüntülerini böyle servis etti: Vatandaşı tokatladı

İktidara yakın çeşitli haber siteleri, Ekrem İmamoğlu’nun Twitter hesabından paylaştığı, bir esnaf ile arasında geçen konuşmayı, “İmamoğlu’ndan vatandaşa tokat” başlığıyla servis etti.

Yandaş medya İmamoğlu'nun o görüntülerini böyle servis etti: Vatandaşı tokatladı

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun, Arnavutköy’de bir AVM’de gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında bir esnafla yaptığı tartışmaya ilişkin görüntüleri İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından yayınlandı.

Görüntülerde İmamoğlu’nun Habertürk’te katıldığı programın ardından montajlanarak servis edilen video nedeniyle ‘terör örgütlerini desteklediğini’ iddia eden esnafa İmamoğlu “Bilgin olmadan hiç kimseyi suçlama. Günah işliyorsun şu anda. Zavallı medya bile tamamını yayımlamaktan çekiniyor” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ile esnaf arasında yaşanan bu diyalog sırasında  İmamoğlu’nun esnafın yanağına dokunması iktidar medyasında ‘İmamoğlu vatandaşa tokat attı’ ifadeleriyle servis edildi.

İmamoğlu’nun o görüntüleri yandaş Takvim Gazetesi’nde ‘Sevgi pıtırcığı İmamoğlu vatandaşa tokat attı’ başlığıyla, Star Gazetesi’nde ise, ‘İmamoğlu vatandaşı azarladı’ başlığıyla yer aldı.

https://twitter.com/stargazete/status/1133380061975973889

Sabah Gazetesi ise ‘CHP’li Ekrem İmamoğlu’ndan vatandaşa tokat ve hakaret!’ başlığını kullandı.