VİDEO | MHP Kastamonu İl Başkanı 'içki veriliyor' diye tatil köyünü bastı, jandarmaya saldırdı

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, Kastamonu’nun Daday ilçesinde bulunan tatil köyünü bastı. Kızının mezuniyet balosunun yapıldığı tatil köyünde içki verildiğini iddia ederek işletme sahipleri ile tartışan Aydın, olay yerine gelen jandarmaya saldırdı.

VİDEO | MHP Kastamonu İl Başkanı 'içki veriliyor' diye tatil köyünü bastı, jandarmaya saldırdı

Olay geçtiğimiz haftasonu Kastamonu’nun Daday ilçesinde gerçekleşti. Emirbey Atlı Turizm ve Doğal Yaşam Köyü adlı tatil köyünde 60 kişilik öğrenci grubunun mezuniyet kutlama yemeği sırasında içki verildiğini iddia eden Aydın, beraberindeki bir grup ile tatil köyünü bastı.

İşletme sahiplerini tehdit edip, saldırıda bulunan Aydın, olay yerine gelen jandarma ekiplerini de tartakladı.

Jandarma olaydan sonra savcılığa giderek Aydın hakkında şikayetçi oldu.

CHP İL BAŞKANI ANLATTI

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin olaya ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Sayın Yüksel Aydın, burada işletme çalışanları, yetkililerini tehdit hakaret ve darp ediyor. İşletmedeki misafirler dağılıyor. Jandarma ile karşı karşıya geliyor. Konu yargıya intikal etmiş durumda. Olay yerinde vatandaşların cep telefonu ile kaydettiği görüntüler var. Burada asıl üzücü olan Sayın başkanın kendisini hem yasa hem kolluk kuvveti yerine koyması. Bu nedenle bu tutumu kınıyorum. Buralar Kastamonu turizminin tanınmasında önemi olan, şehrin ekonomisine katkı sunan yerler. Çakarlı araçları duyunca seçim öncesi açıklamalarımı hatırladım. Gerçekleşmiş olmasından da hoşnut değilim.”