VİDEO | Metiner'den ağızları açık bırakan yalan

AKP'li Mehmet Metiner, Melih Gökçek’in Fethullah Gülen’i savunduğu tweet’ini “İmamoğlu attı” diye okudu.

VİDEO | Metiner'den ağızları açık bırakan yalan

AKP eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, katıldığı bir programda söyledikleriyle deyim yerinde yalanın tarihine geçti.

Haber Global’de konuk olduğu programda Metiner, programda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa ettirilen Melih Gökçek’in 2011 yılında Fethullah Gülen ile ilgili yazdığı bir tweet’i, CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu yazmış gibi okuyarak, İmamoğlu’na yüklendi.

Programda Gökçek’in, “Terbiyeni takın. Fethullah Gülen’e FETÖ diyemezsin. Ben sana lakap taksam hoşuna gider mi? Lütfen özür dile” mesajını okuyan Metiner, “Bunu CHP İstanbul adayı diyor. Bu kadar FETÖ severlik nereden geliyor” dedi.

İşte Metiner’in ‘sahibini şaşırarak’ okuduğu o tweet:

Metiner bu sözleriyle aslında istemeden de olsa Melih Gökçek’e “Bu kadar FETÖ severlik nereden geliyor” diye sormuş oldu.

“SONRADAN ÖĞRENDİM, ÖZÜR DİLERİM”

Metiner, söz konusu görüntülerden sonra, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ‘özür’ diledi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Metiner, “CHP adayına ait olmadığını sonradan öğrendiğim o tweet üzerinden yaptığım eleştiriden dolayı kamuoyundan özür dilerim. Biz yanlışlığımızı gördüğümüzde özür dileyecek kadar erdem sahibiyiz. CHP adayı gibi değiliz hamdolsun.” dedi.