VİDEO | Fatih Portakal 'FETÖ soruşturması' iddialarını canlı yayında yanıtladı

Fatih Portakal, soruşturma ile ilgili Eylül ayında takipsizlik kararı çıktığını hatırlatırken, 'sanki bugün olmuş gibi' haberleştirilmesine de tepki gösterdi. 

VİDEO | Fatih Portakal 'FETÖ soruşturması' iddialarını canlı yayında yanıtladı

AKP’li yayın organı Sabah Gazetesi, Atakan Irmak imzalı haberinde; ‘Fatih Portakal, İstanbul Adliyesi’nde Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu savcısına mesajlaşmalarla ilgili ifade verdi’ demişti. Portakal bugün canlı yayında ilgili iddiaları cevapladı.

Fatih Portakal, ‘FETÖ soruşturması’ iddialarına dair “Temmuz’da Terör Savcısı beni çağırdı, gittim Çağlayan’da ifademi verdim. Terör elebaşlarından birisi (Ekrem Dumanlı) bana mesaj atmış, ben de ona mesaj atmışım. Baktım, o gün nedir diye, babamın rahmetli olduğu gün bana başsağlığı mesajı atmış’ diye konuştu.

Portakal, 2015 yılına ait ilgili mesajı silmediğini de kaydederken, olayı şöyle anlattı: “Sayın Savcı çay söylemek istedi, ben de sayın Savcı’ya dedim ki: ‘Sayın Savcım, ben sizinle çay içerim; ama derler ki Fatih Portakal Cumhuriyet Savcısının odasına girdi, bir de ifadesini o şekilde verdi’… Ben kendimi düşünmüyorum, sizi düşünüyorum”

Fatih Portakal, soruşturmanın Eylül ayında takipsizlikle sonuçlandığını da hatırlatarak, ‘sanki bugün olmuş gibi’ haberleştirilmesine de tepki gösterdi.

Medyafaresi’nin haberine göre, Portakal’ın hakkındaki iddialara Fox TV canlı yayınında verdiği yanıt şöyle: