VİDEO | Erdoğan'dan sözleşmeli öğretmenlere: Şu anda nasıl huzurlu olduğunuz belli, sınavdan sınava koşmaya devam edin

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kadro talep eden sözleşmeli öğretmenlere azarladı, ''Sınavdan sınava koşmaya devam edin" dedi.

VİDEO | Erdoğan'dan sözleşmeli öğretmenlere: Şu anda nasıl huzurlu olduğunuz belli, sınavdan sınava koşmaya devam edin

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rize’de seçim otobüsünden konuşurken, kadro talebinde bulunan sözleşmeli öğretmenleri fırçaladı.

Erdoğan, “CHP döneminde neler çektiğiniz belli. Şu anda nasıl rahatladığınız, huzurlu olduğunuz o da belli. Hâlâ diyorsunuz ki yok şöyle, böyle…”

“Biz sözleşmeli ve fahri öğretmenlere her türlü desteği verdik, veriyoruz, vereceğiz.” diyen Tayyip Erdoğan, “Değerli kardeşlerim bu tür şeyleri çok farklı kişilere söyleyin, bana söylemeyin. Ben çünkü bu tür işlerde dertliyim. Ama kimlerden ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Tamam mı?” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, “Sınavdan sınava koşuyoruz” sözlerine karşılık da “Sınavdan sınava koşmaya devam edin, sınavdan sınava koşacaksınız ki başarılı olasınız. Hiç sınava girmeden gelsin bizim ayağımıza, o olmaz. Biz şimdi inşallah 31 Mart yerel seçimlerinde de çok daha farklı bir şekilde istiyoruz ki Güneysu’muzu ve Rize’mizi nasıl başarılı altyapı yatırımlarıyla, nasıl buralarda eğitimden sağlığa attığımız adımlarla belli bir yere getirdiysek, bundan sonra da inşallah daha iyi bir yerlere bunu getirmenin gayreti içinde olacağız. Derdimiz bu. Biz dertliyiz, siz de dertli olanın derdinden lütfen anlayın.” dedi.