VİDEO | Erdoğan kavgayı böyle ayırdı: Ben sizin hepinize çay vereyim

Erdoğan’ın konuşmasınına ardından, her programda olduğu gibi sahneden müzik verilerek Erdoğan çay dağıtmaya başlıyordu. Adana'da mitinge gelen vatandaşlar arasında çay kavgası çıktı, bunun üzerine Erdoğan’ın mikrofonu yeniden açıldı ve Erdoğan kavga eden vatandaşlara seslendi.

VİDEO | Erdoğan kavgayı böyle ayırdı: Ben sizin hepinize çay vereyim

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın partisi için oy istediği Adana etkinliğinde AKP’liler arasında kavga çıktı.

Erdoğan, yerel seçimler için geçen hafta Adana’da miting düzenlemişti. Sonradan ortaya çıkan görüntülerde AKP’liler arasında ‘çay’ kavgası yaşandığı anlaşıldı.

Erdoğan’ın konuşmasınına ardından, her programda olduğu gibi sahneden müzik verilerek Erdoğan çay dağıtmaya başlıyordu. Adana’da mitinge gelen vatandaşlar arasında çay kavgası çıktı, bunun üzerine Erdoğan’ın mikrofonu yeniden açıldı ve Erdoğan kavga eden vatandaşlara seslendi.

Çıkan kavgayı ayırmak için, mikrofonu eline alan Erdoğan, “Bak ben çok üzüldüm, çok üzüldüm. Böyle kavga olmaz, gelin ön tarafa ben size birer tane vereyim. Eyvah eyvah… Ben sizin hepinize çay vereyim, neden orada kavga ediyorsunuz, ayıptır. Siz tam aksine birbirinizin lehine fedakarlık yapacaksınız, çok ayıp. Ben yakıştıramadım, Cumhur İttifakı’nın mensuplarına yakıştıramadım, çok ayıp” diyor.

Erdoğan, daha sonra kaldığı yerden çay dağıtmaya devam ediyor.

İşte o anlar: