VİDEO | Cumhur İttifakı'ndan 'Cumhuriyet bitti, Osmanlı kuruluyor' diyen tarikat "şeyh"ine seçim ziyareti!

AKP'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki de aralarında olmak üzere Cumhur İttifakı adaylarının "1. Türkiye Cumhuriyeti son buldu, 2. Osmanlı kuruluyor" diyen tarikat liderini ziyaret ettiği ortaya çıktı.

VİDEO | Cumhur İttifakı'ndan 'Cumhuriyet bitti, Osmanlı kuruluyor' diyen tarikat

AKP’nin MHP destekli Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin, daha önce “1. Türkiye Cumhuriyeti son buldu, 2. Osmanlı kuruluyor, onun başı da Tayyip Bey birinci padişahımız olarak gözüküyor” demesiyle hatırlanan Uşşaki tarikatı liderine “seçim ziyareti” yaptığı ortaya çıktı.

AKP’nin gerici, şeriat özlemcisi yüzünü bir kez daha ortaya çıkan bu ziyareti, tarikat lideri Fatih Nurullah isimli şahıs bizzat açıkladı.

Tarikatının yayın organı olan Nurani TV’de konuşan Fatih Nurullah’ın sözlerine göre kendisini ziyarete gelenler yalnızca Özhaseki ile sınırlı da değil. Sungurlu, Mamak gibi bir çok farklı ilçeden AKP’li ve MHP’li belediye başkan adayları da tarikat liderinin dergahına gelip destek istedi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüde, Nurullah’ın da sözlerinde Hükümet’i, Erdoğan’ı ve ittifakı desteklediğini açıkladığı görüldü.