VİDEO | CHP'den AKP'ye geçen Başkan adayı: Reisim! Baş tacısınız!

Saylak, Erdoğan'dan '5 tane yatırımcı bakanın' Milas’a göndermesini ve projeler konusunda 'en azından' söz vermesini rica ediyor. Saylak taleplerini, 'Kültür Bakanımızı ve tabi ki sizi istiyorum Reisim!' şeklinde sıralıyor.

VİDEO | CHP'den AKP'ye geçen Başkan adayı: Reisim! Baş tacısınız!

CHP’den ayrılarak AKP’ye geçen, Milas Belediye Başkan adayı Barış Saylak’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la telefon görüşmesinin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Muğla’nın Milas ilçesinde ikamet eden Barış Saylak, 2014 yerel seçimlerinde CHP’den aday adayı olmuştu. Bu kez AKP’den Milas Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Saylak, ‘transfer sürecinde’; “Bu kararımdan dolayı biliyorum ki çok eleştirileceğim. Hainlikle, döneklikle hatta satılmışlıkla da suçlanacağım ama Milas’ın çocukları, Milas’ın gençleri, Milas’ın geleceği için Barış Saylak feda olsun. Aslolan Milas’tır” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan, Saylak’tan sosyal medya hesaplarından CHP amblemlerinin silinmesini istiyor.

‘Çok heyecanlandım’ diyen Saylak’ın Erdoğan’la telefon görüşmesinde sık sık ‘Reisim!’ ve ‘Baş tacısın’ demesi dikkat çekerken, Erdoğan’dan talebi de bir o kadar dikkat çekiciydi. Saylak, Erdoğan’dan ‘5 tane yatırımcı bakanın’ Milas’a göndermesini ve projeler konusunda ‘en azından’ söz vermesini rica ediyor. Saylak taleplerini, ‘Kültür Bakanımızı ve tabi ki sizi istiyorum Reisim!’ şeklinde sıralıyor.

Saylak’ın Erdoğan’la ‘samimi’ görüşmesi şöyle: